Route – Zaan Apotheek – Zaandam

Zaan Apotheek

Koningin Julianaplein 42 1502DV Zaandam Tel:075-6502605

Route

U vindt de ZaanApotheek in de Zorgboulevard, naast het Zaans Medisch Centrum. Het adres is Koningin Julianaplein 42 en bevindt zich op de begane grond.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Het Zaans Medisch Centrum heeft een eigen bushalte. U kunt voor het ziekenhuis in en uit stappen. Elk half uur vertrekt er van station Zaandam een bus naar het ziekenhuis. De buslijnen zijn 64 en 69. Vanaf station Kogerveld neemt u buslijn 67. Dit station is op 10 minuten loopafstand van het ziekenhuis. In het ziekenhuis volgt u de bordjes Zorgboulevard. U vindt de ZaanApotheek op de begane grond op nummer 42.

Bereikbaarheid met de auto

Vanuit de richting Amsterdam
Vanuit de Zeeburgertunnel en de Coentunnel bereikt u de A8. U neemt de afslag Zaandam en rijdt naar de rotonde. U ziet het ziekenhuis aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden.

Vanuit de richting Leeuwarden, Purmerend
Via de A7 houdt u de richting Zaandam aan. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden.

Vanuit Alkmaar
Via de A8 neemt u de afslag Zaandam. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden.

Als u de parkeergarage verlaat volgt u de bordjes naar de Zorgboulevard en het Ziekenhuis. U komt vanzelf langs de ZaanApotheek.

Adres

Koningin Julianaplein 42
1502 DV  Zaandam
Tel:075-6502605
E-mail: Info@zaanapotheek.nl